Informatie

Clubblad De Krukas

Vier maal per jaar verschijnt “De Krukas”op de deurmat bij de leden. Hierin houdt het bestuur haar leden op de hoogte van alles wat er gaande  is binnen  VvdK. Ook vertellen leden over hun bezoeken op verschillende evenementen of ze hebben een verslag over andere soorten reizen, bezoeken of kennis. Het is een mooi blad voor en door leden, dus alle kopij die de leden sturen is welkom zo lang het verband houdt met het historisch erfgoed waar we allemaal warm van worden.

Adverteren in “De Krukas”

Zou u graag willen adverteren in de “De Krukas”, neem dan contact op  om te informeren naar de mogelijkheden. klik hier

Jaarlijks terugkerende agendapunten zijn:

Januari, Praatmiddag; Er worden sprekers uitgenodigd die over hun specialiteit komen vertellen. Natuurlijk heeft het wel met het historisch erfgoed te maken.

 

Maart, D’r op ût; We gaan samen naar 1 of meerdere locaties om de hobbyisten thuis te bezoeken en daar te ontdekken wat hun drijfveer is om met zoveel overtuiging de oudheid te behouden.

 

Maart, Ledenvergadering; Het bestuur deelt graag haar ideeën met de leden en hoort ook wat de leden aan wensen hebben binnen de vereniging.

 

April, Ploegwedstrijd; Ieder jaar organiseert de ploegcommissie een wedstrijd op een stuk beschikbaar gesteld land.

 

Juni/Juli, Toertocht; Ieder jaar is er de dag voor de VvdK show een toertocht, dag vullend. De mooiste plekjes worden met de trekkers aangedaan.

 

Juni/Juli, Show; Ons eigen oldtimer evenement wordt meestal met een ander evenement samengevoegd zoals Sipelsneon in Sloten.

Augustus, Maaiwedstrijd; Hier is de maaicommissie actief om ieder jaar weer een stuk land geschikt te krijgen om door de deelnemers te laten maaien.