Lidmaatschap

Lidmaatschap en Contributie: Het lidmaatschap loopt van 1 maart t/m 28 februari. De contributie bedraagt door middel van machtiging aan V.v.d.K € 22,00 per jaar, en zal in de maand maart van uw rekening worden geschreven. Indien U er voor kiest, zelf de contributie over te maken, dan kunt u dat in januari doen, door  € 22,00 over te maken op IBAN nummer NL50.RABO.0305.2755.18 t.n.v. Vrienden van de Krukas Na deze periode krijgt u een nota toegestuurd. Nota € 23,00, deze betaling binnen drie weken na ontvangst te voldoen! En voor gezinslid/ Steunend lid € 11,00

Lid worden: Heel eenvoudig, klik hier en print het formulier na het invullen stuur het op naar de ledenadministratie.

Opzeggen: Wilt u uw lidmaatschap beëindigen, doet u dat dan schriftelijk of via de e-mail aan de ledenadministratie vóóor 31 december van het lopende jaar. mail:

Kidzz club

We hebben een Kidzzclub binnen de VvdK. Dit is jeugd tot 16 jaar. Ieder jaar wordt er tijdens de wintermaanden een Sleutelochtend georganiseerd. Ook gaan we op stap met jeugd naar een interessante hobbyist. Tijdens de vvdk show is er een eigen hoekje voor de jeugd waar ze hun hobby kunnen delen met het publiek. Doormiddel van e-mails en een eigen “Kidzz nieuws” pagina in de “De Krukas” kan de jeugd haar eigen invulling geven aan het beleven van het behoud van het historisch erfgoed. Deze pagina wordt ook als nieuwsbrief aan de jeugd gestuurd via de e-mail.Je kunt jeugdlid worden als je in de leeftijd bent van 0 t/m 16 jaar voor slechts € 5.00 per jaar kun je al mee doen (enkel door automatische incasso) lid worden klik hier print het formulier na het invullen stuur het op naar de ledenadministratie.